HJÄLPMEDEL

Här hittar du material, information och verktyg för dig som patient

Information och praktiska verktyg kan hjälpa dig att förstå hur behandlingen går till, vilka biverkningar du ska vara uppmärksam på och vad du ska göra om du tror du fått en biverkan.

Här har vi samlat dessa och hoppas att du ska få nytta av dem. Klicka på respektive material för att enkelt ladda ner dem.

HJÄLPMEDEL

Broschyrer för dig som patient

Till dig som behandlas med Opdivo

I denna broschyr får du veta mer om behandlingen, varför den valdes samt vad som kan förväntas i samband med behandlingen. Här beskrivs också symtomen…

LADDA NER

Till dig som behandlas med Opdivo i kombination med Yervoy

I denna broschyr får du veta mer om behandlingen, varför den valdes samt vad som kan förväntas i samband med behandlingen.

LADDA NER

Patientkort

Detta kort innehåller viktig säkerhetsinformation som du behöver känna till innan och under behandling med Opdivo. Detta kort ska patienten bära med sig och visa för all sjukvårdspersonal.

LADDA NER
VISA ALLA

TIPS INFÖR MÖTE MED VÅRDEN

I mötet med vården

Tips inför möte med vården, hur du förbereder dig och vad du kan tänka på under ditt möte med vården.

LÄS MER

PATIENTKORT

Kort att alltid bära med sig

Din läkare eller sjuksköterska kommer att ge dig ett patientkort. Det innehåller viktig säkerhetsinformation som du behöver känna till innan, under och efter din behandling. Det innehåller också information som all medicinsk personal behöver känna till om din behandling. Därför är det viktigt att du visar ditt patientkort för all sjukvårdspersonal som du är i kontakt med. Det gäller även vid dina besök på vårdcentral eller sjukhus. Om du inte har fått ett patientkort eller om du har förlorat det, fråga din behandlande läkare eller sjuksköterska om ett nytt. Du kan be att få ett kort på engelska om du ska ut och resa under behandlingen.

LADDA NER HÄR

BEHANDLINGSDAGBOK

Behandlingsdagbok som du kan få av din behandlande läkare eller sjuksköterska

Dagboken är till för att göra det lättare för dig, din läkare och din sjuksköterska att tidigt upptäcka symtom på biverkningar som kan uppstå vid din behandling. Om symtomen upptäcks tidigt kan de oftast behandlas och förhindra att biverkningen förvärras.

Ta dig tid att fylla i dagboken och ta med den vid varje besök hos din behandlande läkare eller sjuksköterska.

Vill du hellre ha ett elektroniskt hjälpmedel så läs mer här

LÄS MER

eOPDIVO – en digital dagbok

Med hjälp av eOPDIVO kan du föra dagbok över hur du mår med hjälp av frågor i appen och på så sätt ge både dig och din behandlande läkare och sjuksköterska möjlighet att över tid följa din status.

Granskad / Ändrad: 2021-06-10

Allmänna villkor / Integritetspolicy / Biverkningar / Användning av kakor / Kontakta oss

Du kan kontakta vår EU Data Protection Officer på mailadressen EUDPO@BMS.com för att utöva dina rättigheter knutna till integriteten av dina personuppgifter, liksom att ta upp problem eller frågor i relation till hanteringen av din personuppgifter av Bristol-Myers Squibb Company.

© 2020 Copyright Bristol-Myers Squibb AB | 1506SE2002760